vineri, 12 iunie 2009

Poveste de succes


Am spus in momentul crearii acestui blog ca va fi un blog si despre Satu Mare, cu bunele si relele lui. Hai sa incepem cu una buna, cu o poveste de succes, pentru a ramane optimisti si a lua exemplu.

Povestea noastra de succes se numeste Sergiu Rusu, baiatul care a devenit de curand un alt simbol al orasului de care putem fi mandri. De cateva luni, Sergiu a fugit la Bucuresti impreuna cu prietenii lui pentru a pune pe picioare un nou proiect muzical: TRUPA HIGH FIVE. Si a reusit. Daca nu l-ati vazut deja pe sticla, uitati-va atent data viitoare.

De ce am decis sa scriu tocmai despre Sergiu. Pentru ca a fost colegul meu o perioada si pentru ca ii cunosc povestea care demonstreaza ca poti avea rezultate si atunci cand esti singur si nu ai pe cineva sa te impinga de la spate sau sa iti puna o vorba buna pe la altii. Desi nu multi l-au luat in serios si zambeau pe sub mustati cand spunea ca are o trupa cu care vrea sa ajunga departe, Sergiu a crezut in continuare in visul lui, si-a propus ceva, si-a facut un plan pe care l-a pus in aplicare, a muncit mult si a pus suflet si... a reusit. Probabil aceasta e reteta succesului pe care ar trebui s-o invatam de la el. Si acesta e doar un exemplu.

Bravo Serge! Keep going! La primul tau concert in Satu Mare vom fi in primul rand sa te sustinem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu